WALK AND TALK

Coaching i naturen

Walk and Talk Coaching er en anderledes måde at lave coaching på – måske er det lige det rigtige for dig?
Det er også en effektiv metode til at arbejde med stress, idet kroppens bevægelse og det at være i naturen er en fin kombination til at slippe spændinger og tankemylder.

Walk and Talk – er samtaler i naturen

Walk and Talk er en anvendt metode til at arbejde med stress, idet kroppens bevægelse og det at være i naturen hænger rigtig godt sammen. Opholdet ude i det fri aktiverer sanserne. Den fysiske aktivitet får dig ned i kroppen og øger nærværet i nuet. En snak undervejs kan være med til at sætte gang i tanker og refleksion, og netop fordi vi bevæger os ude, vil det ofte give en skærpet bevidsthed til at mærke efter, hvad der føles rigtig og forkert. Det er essentielt at mærke kroppen (og slippe tankemylderet) for en stressramt. Vi bruger denne metode efter ønsker og behov, og typisk vil det være en god opstart eller afrunding på et forløb af samtaler.

Typisk vil vi gå på aftalte ruter omkring vores klinikker i Fredericia eller Årslev, og sessionen varer ca. 1 time. Det er en del af vores tilbud i en samlet coaching pakke, men kan også bestilles separat. Du skal have tøj og fodtøj, som passer til vejret, og som du kan bevæge dig i. Vi bevæger os i yderst moderat tempo, så alle kan være med.

walk and talkWalk and Talk - samtaler i naturen
KONTAKT