COACHING

Støtte og hjælp til at finde vej

Coaching handler om, hvad vi gør med vores liv. Coaching kan hjælpe dig med at definere og nå dine mål – overkomme dine forhindringer og udfordringer undervejs. Lære at bruge din frygt for noget nyt – til at opdage, at det er dér på den anden side af frygten, at dine udviklingsmuligheder og fulde potentiale ligger.

Kom i kontakt med dine drømme, mål og indre værdier

Er du fastlåst og vil videre? Hænger du i komfortzonen? Har du lyst til forandring? Mod på at være ærlig?
Et personligt coaching-forløb er til dig, der ønsker at blive afklaret og finde vej til det, som giver dig mere energi og bedre resultater. I dit liv generelt eller i din karriere. Du får indsigt i dit liv og redskaber til, hvordan du opnår mere af det, du ønsker dig. Det kan være karriere, private forhold, bedre relationer, selvværd, mere glæde og energi…. Når vi mennesker sidder fast i vores liv og har et ønske om at komme videre, men ikke rigtig kommer nogen vegne, er det ofte vores egne overbevisninger, der spænder ben for os. Coaching samtaler kan hjælpe med at opnå mere klarhed og selvindsigt samt en plan for at nå sit mål.

Jeg arbejder med coaching som udviklende samtaler. Nogen gange vil en enkelt samtale være tilstrækkelig, og andre gange vil det blive en proces, som vil give dig som klient afklaring, inspiration og hjælp til at sætte handling på ord for at opnå dit mål.

Kan jeg virkelig ændre min overbevisning og mit eget fastgroede mønster?

Ja det kan du. Vi kan tage styringen af vores tanker, fremfor at lade dem styre os. Vi kan arbejde med at ændre vores egen negative tanker og hæmmende overbevisninger til at være mere støttende og selvopbyggende. Overbevisninger kan være din bedste ven eller din værste fjende. Coaching kan hjælpe dig med at styrke din tro på dig selv og se nye muligheder i dit liv og din karriere samt få motivation til at handle på dit mål.

Coaching og stress coachingCoaching og stresscoaching
KONTAKT