HEARTMATH ® – DET HANDLER OM BALANCE

Effektiv og målbar

HeartMath® er en effektiv metode for et overbelastet nervesystem til at finde roen igen. Efter kort tids regelmæssig træning vil du opleve at føle dig mindre stresset og bedre til at fokusere på at være nærværende og i kontakt med andre. HeartMath er et prisvindende system udviklet på HeartMath Institute i USA baseret på mere end 25 års forskning.
Heartmath giver ro og balance
Hvordan er din bedste tilstand? Træning med HeatMath kan hjælpe dig til at finde tilbage til nærvær, fokus og glæde igen. Som en slags indre “GPS” der navigerer mod “hjem”.
heartmath sensor
HeartMath Inner Balance ™ Trainer. Sensor tilsluttes din smartphone eller tablet via bluetooth og fungerer sammen med App’en “Inner Balance”, der kan downloades gratis.
heartmath
Heart Math øresensor fungerer via bluetooth. Sættes på øreflip og f.eks. skjortekraven. Inkl. i Inner Balance pakken. Registrerer i realtid. Oplades via medfølgende usb-stik.

NÅR DU TRÆNGER TIL RO OG BALANCE

Har du haft oplevelsen af at dine tanker og følelser overtager styringen i dit liv i negativ retning? Kender du til uroen, der breder sig i kroppen før et vigtigt møde? Eller følelsen af irritation og vrede efter en arbejdsdag med en række uafklarede opgaver og måske en ubehagelig samtale?
Så er det man bare ønsker sig en knap, der kan slukke for tankemylder og spændinger – og give ro.

HVAD ER HEARTMATH ® ?

HeartMath® er en effektiv metode til at få ro i et overbelastet nervesystem og en skærpet bevidsthed om kropslig tilstand. Løbende træning vil hjælpe dig til at finde den ro, der kan være så svær af finde selv. Hvis du hører til dem, der har prøvet at meditere uden held, så vil HeartMath være noget for dig. HeartMath er et praktisk værktøj, der hjælper dig med at styre vejrtrækning og hjertefølelse og dermed giver det den ro, der også følger meditationer.

VIL DU VIDE MERE?

Har du spørgsmål, ring eller skriv …

Stresspartner er certificeret
HeartMath® Add Heart® Facilitator

HVORDAN HÆNGER HJERTERYTME OG
FØLELSER SAMMEN ?

Ifølge forskning fra HeartMath Institute er hjertet udover at være er et fysisk organ, der pumper blod gennem din krop, også et informationsbehandlings-center, der sender vigtige signaler til hjernen og resten af kroppen. Der er et følelsesmæssigt aspekt knyttet til hjertet, og ved at arbejde med fokus på positive og venlige følelser, kan man omdanne indre kaos, stress og negative tanker til positiv energi.

Når du er stresset, urolig, irriteret, bange eller ophidset bliver rytmen i dit hjerte uregelmæssig. Hjertet sender konstant signaler til hjernen via nervesystemet, og så snart hjernen opfanger disse urolige signaler, vil den automatisk starte kroppens stressrespons. Rytmen i vores hjerte og vores følelser og tanker hænger nemlig uløseligt sammen. Når følelser og tanker ikke samarbejder, kommer vi i ubalance.

Ubalance i det autonome nervesystem kan måles med HeartMath biofeedback systemer. Ved at følge din HRV (hjerterytme variation), kan du måle tilstanden i din krop. HRV er udtryk for en måling af mønsteret af din hjertefrekvens fra slag til slag samt en afspejling af aktiviteten i det autonome nervesystem. HRV er en udmærket indikation for flere sundhedsmæssige parametre. Herunder stress.

Hvordan fungerer det?

Når du træner med HeartMath benytter du en lille øre-sensor, som kobles til din telefon eller tablet via en gratis app. Denne app viser dig i realtid, hvordan dine tanker og følelser påvirker din hjerterytme. Du vil under træning opleve at komme i en tilstand, hvor en kombination af åndedrætsteknik og følelsesmæssigt fokus vil få dit nervesystem til at falde til ro. Det er den tilstand, som dit nervesystem ved længerevarende stress har ”glemt”, og som du skal finde tilbage til igen. Den kan genoprettes. Og du kan komme i balance igen.

Hvad er fordelene ved at bruge det?

Denne træning hjælper dig med at skabe ro og balance i kroppen. Når din hjerterytme bliver rolig, vil det sætte en positiv reaktion i gang. Det gavner din krop, din hjerne og skaber flere positive tanker og følelser, som igen styrker dig i et sundere og mere afbalanceret liv med overblik, indre ro og nærvær.

Sagt med andre ord, sænker du din stress her og nu, og bliver bedre til at forebygge og håndtere stress i din hverdag på den lange bane.

HOLLANDSKE POLITI BRUGER HEARTMATH®

“…ET SLAGS STRESSREDUKTIONS-SYSTEM DER EFFEKTIVT REDUCERER STRESS OG FORBEDRER MIN GENERELLE TILSTAND…”
Michael, Chauffør

LÆS MERE

Læs mere om HeartMath Institute, USA.
Mere end 25 års forskning. Bruges af
privatepersoner, virksomheder, universiteter,
skoler, militær, politi, topatleter.

LÆS MERE

Læs mere om vores andre tilbud til dig om hjælp til at komme stressen til livs. Vi arbejder med både virksomheder og privatpersoner. Fremmøde eller online sesssioner.

HeartMath® Add Heart® Facilitator

CERTIFICERET
HeartMath® Add Heart® Facilitator