FOREDRAG OM STRESS

Få viden og værktøj om stress

Book et foredrag og vær på forkant med stress i virksomheden. Få en fælles begrebsverden omkring stress i jeres virksomhed, ledergruppe, team…. En bedre forståelse af, hvad stress er, gør det nemmere at håndtere og forebygge stress i hverdagen. Få effektive værktøjer til dig selv, som leder eller medarbejder.

FOR VIRKSOMHEDER, TEAMS..

Book et foredrag om stress med Stresspartner – lær mere om stress

Book et foredrag om stress og lær mere om, hvad stress er, og hvordan det påvirker os. Både i privat og erhvervsmæssig sammenhæng.

Måske ved du, at de fleste mennesker føler sig stressede en gang i mellem? Faktisk går omkring 14 % af befolkningen ofte eller hele tiden og føler sig stressede inden for en periode på 14 dage (kilde: NFA). Det kan koste omkring 1 mio. kr. for en virksomhed at have en langtidssygemeldt medarbejder og ca. 4 mio. kroner for en langtidssygemeldt leder med en månedsløn på ca. 50.000 kr.  Endelig er stress den største udløser af angst og depression. Så ja! – Stress har store konsekvenser – ikke bare for den enkelte, men for familien og arbejdspladsen, så der er god grund til at tage det alvorligt.

Stress nedsætter livskvaliteten. Det påvirker os psykisk og fysisk – stressen melder sig ofte med symptomer som dårlig søvn, manglende koncentration, problemer med at huske og bevare overblikket, selv i små ting. Stress er ikke det samme som at have travlt. Vi siger ofte: ”jeg er lidt stresset” – men hvad vil det egentlig sige at være ramt af stress, kan man blive rask igen, og kan man arbejde med at forebygge stress?

Stress kan behandles, og stress kan forebygges. En tidlig og målrettet indsats mod stress har vist sig at give gode resultater.

Udbytte – Hvad får I ud af et foredrag om stress med Stresspartner?

Først og fremmest vil I få en fælles begrebsverden omkring stress. Et foredrag om stress i virksomheden giver dig og dine kollegaer/medarbejdere en bedre forståelse af, hvad stress er, således at den enkelte og virksomheden kan undgå stress, og blive bedre til at håndtere stress, når den rammer. Måske er du i tvivl om, hvordan du egentlig spotter stress hos andre, eller hvordan en stressramt reagerer? Hvad gør jeg som leder eller kollega til en medarbejder med stress? Hvordan støtter man bedst muligt, og hvad er vigtigt for min egen rolle i forhold til stress? Alle disse spørgsmål vil du få belyst ved at deltage i dette foredrag.

Et foredrag varer typisk fra 1½ – 3 timer. Alle foredrag kan udvides med ekstra timer, så der er mulig for at gå dybere ned i specifikke emner. Når I booker et foredrag tager vi først et (telefon)møde, hvor I fortæller lidt om jer, og hvad I gerne vil have med fra foredraget. På denne baggrund udarbejder vi et oplæg, der passer til jeres specifikke ønsker og udfordringer. I modtager derefter ordrebekræftelse med det praktiske. På selve dagen kommer vi ca. ½ time inden start, og efter foredragen fremsendes udvalgte slides og øvrigt relevant materiale.

Målgruppe

Foredrag kan tilpasses forskellige grupper så som direktion, ledere, afdelinger, teams, foreninger osv. Vi holder foredrag for små grupper på helt ned til 5-10 personer og store grupper på et par hundrede. Foredragene henvender sig til virksomheder, foreninger og grupper, der ønsker mere viden om stress og værktøjer til at forebygge stress, og sikre trivsel hos den enkelte og på arbejdspladsen.

ER ET FOREDRAG NOGET FOR OS?

Ønsker I nogle effektive redskaber til at forebygge og håndtere stress? En fælles begrebsverden om stress? Inspiration til at arbejde med forebyggelse af stress i jeres virksomhed, forening, team?

Ja? Så book et foredrag eller en workshop med Stresspartner

Kontakt os og hør mere…

PRODUKT

FOREDRAGRing om pris
  • Grundlæggende viden om stress
  • Fælles begrebsverden
  • Viden om hvordan du spotter stress hos andre
  • Redskaber til stress håndtering
  • Input om stress og ledelse
  • Inkl. tid til refleksion
om stresscoachom stresscoach
Foredrag om stress